FRIDAAAAYY

Hej hej hallå! Denna fredag var Jane ledig från skolan så jag hängde med henne på dagen. Men hon tog sovmorgon, så när jag kom hem från att skjutsa Anna på morgonen hann jag med att se en film, duscha och spela Sims en stund, haha! När Jane väl vaknade till liv åt vi en tidig lunch och hon ville spela sims så det gjorde vi någon timme. Därefter åkte vi till Whole Foods (jag ville göra något än att bara sitta hemma, men Jane vill bara vara hemma och göra ingenting när hon är hemma, men att åka till Whole Foods tycker hon är kul, haha). Jag köpte något som liknar svensk filmjölk och hon köpte smink, haha.
(null)

När vi kom hem igen packade vi ihop våra saker och åkte och hämtade Anna från skolan. Vi alla åkte till Janes terapi där jag släppte av Jane, sedan skjutsade jag Anna och släppte av henne vid hennes psykolog och så åkte jag tillbaka för att hämta upp Jane. Jane kom ut någon minut senare och så åkte vi hem till mammans hus. 

Jag bytte om och packade min ryggsäck då Moana skulle komma och hämta upp mig. Vi två plus Carina skulle sova på hotellet Moana bodde på och ha en girls night! Moana hämtade mig vid 17 och hon ville åka till en strand i Connecticut meeen det var ganska mycket trafik så det hann bli mörkt innan vi kom fram vilket också betyder att parken/stranden var igenstängd, hahaha. Så fail! Men men. Vi åkte tillbaka hemåt och pockade upp Carina som slutat jobba då och åkte mot hotellet. 
(null)

Vi stannade för att köpa med middag, snacks, dricka till hotellet och sedan hängde vi på rummet resten av kvällen. Vi tittade på Netflix, spelade spel och hade det trevligt! Som tur var så var sängen en king size så vi fick alla plats, hahaha. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0