NYC PRIDE

Hej! Denna söndag åkte jag till city så det var pridefestival! Jag mötte upp Karin och Mariska och så tog vi oss söder ut på Manhattan för att titta på paraden en stund. Men det var så otroligt varmt och mycket folk så vi gav upp efter kanske en halvtimme, och strosade istället längs med paraden några blocks neråt till Washington Square Park där vi chillade och även mötte upp Soma.
(null)

(null)

Sedan gick vi vidare till The Village, ett neighborhood som är känt för att vara mycket gay-vänligt (det var i detta område man hängde förr i tiden om man var gay) men där var det fuuuullt med folk så vi kunde inte gå omkring så mycket, haha. Istället tog vi oss uppåt på Manhattan och hängde i en liten minipark och hade det trevligt med olika lekar/spel. En välbehövd vila! 

Därefter gick vi och handlade middag och gick till ett relativt nytt område, Hudson Yards. Jag har bara gått förbi där förut och såg när de byggde The Vessel, en väldigt speciell byggnad. Dock var detta första gången jag såg den färdigbyggd! Vi åt middag där och tänkte sedan gå upp i byggnaden, men vi insåg att man behövde biljetter till det, även om biljetterna var gratis. Men de var tyvärr slut för dagen... Så istället tog vi massa kort och tittade sedan på solnedgången innan vi åkte hem igen. Vi blev även fotobombade av två poliser, så efter det var vi ju tvugna att ta "riktiga" bilder med dem, haha. Det var en riktigt underbar dag idag! 
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0