SES SENARE, NYC

Då var dagen kommen! Snart flyger jag hem till Sverige för en liten semester! Jag vaknade i vanlig ordning strax innan åtta och kände att jag inte ville somna om, trots att jag hade tiden för att göra det. Jag åkte istället och köpte en bagel till frukost, packade de sista sakerna och sedan var jag redo! Klockan var bara 9 och mitt flyg gick vid 17, meeen jag tänkte att jag hellre sitter och väntar på flygplatsen än sitter och väntar här hemma. Sen var jag ju även osäker på trafiken osv. 

Så jag tog en Uber till tåget, tog tåget till Manhattan och tog sedan en buss till Newark. Allt gick supersmidigt, jag var på Newark efter 2,5 h, knappt utan någon väntetid mellan mina färdmedel. Men detta betydde också att jag var på flygplatsen drygt 5,5 h innan mitt flyg gick, hahaha. Men helt ärligt vet man inte med trafiken på Manhattan, de tog oss över en halvtimme innan vi ens lämnade Manhattan, så det kändes bra att vara ute i väldigt god tid, haha. På bussen fick jag även en fin bild från mina bröder, jag längtar också efter er!!
(null)

På flygplatsen checkade jag in och fick boardingkort osv i en självautomat, det var supersmidigt! När jag flög hem vid jul var dessa avstängda (kommer dock inte ihåg vilket flygplats jag åkte från) och det var KAOS. Jag kom tre timmar innan flyget men det var så otroligt mycket folk att jag kom fram till min gate när de redan hade börjat gå på planet... Så detta lugn var väldigt skönt och något jag föredrar! Jag kunde inte lämna av väskan ännu, så jag satte mig ner och lyssnade på en pod och musik en stund. Dock var det flera som var ute i god tid också, så vi småpratade lite. De öppnade sedan upp för bag drop och jag tog mig igenom säkerhetskontrollen. Det blev en sen lunch för min del, jag tittade på Netflix en stund och snart är det äntligen dags att gå på flyget! Vi ses om drygt 9 h, Sverige! 
(null)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0