CHILLVECKA

Hallå! Denna vecka har varit så otroligt chill. Det är första hela veckan på sommarlovet och tjejerna har inte haft några planer alls, så vi har bara varit hemma. De har umgåtts tillsammans eller för sig själva och jag har gjort mitt eget för det mesta. Men jag har behövt varit här hemma eller i närheten av hemmet ifall de skulle behöva skjuts nånstans, så det är lite som att ha jobbat jour. 

Men en god nyhet är att Anna har tagit sitt körkort i veckan! Hon hade bara berättat för pappan att hon skulle ta det då han skjutsade henne för att göra uppkörningen. Äntligen! Nu antar jag att pappan fixar en bil till henne och hon kan börja köra omkring på sig själv, men i vanlig ordning har jag noll koll eftersom pappan inte säger något till mig. Jane är borta hela juli och jag har ingen aning om hur/när/om jag jobbar eftersom det är bara Anna hemma nästa vecka och en månad framöver. Men en sak är säker, jag ska bo hos mamman i juli och jag slipper träffa pappan på en heeeel månad! Wohooo, semester! 

Idag är det fredag och jag vaknade upp till ett gruppsms från mamman att hon var tillbaka i NY från Canada och så skrev hon "ha så kul i Delaware, ses ikväll Jane". Så tydligen åkte pappan och tjejerna till Delaware idag, jag antar för att titta på college till Anna. Men tack för infon liksom... Samma sak igår, pappan var tydligen i Chicago över dagen! Jag är så jävla less på honom och hans fasoner nu, han totalt vägrar kommunicera med mig om dessa större saker som händer... Suck. Ska bli sååååå skönt att slippa tänka på honom alls. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0