ONSDAGSMYS

Hej hej! I onsdags efter att ha hämtat hem tjejerna från skolan hängde jag med Jane utomhus. Vi spelade ett spel på våra telefoner (BitLife, ett spel Jane älskar) och hängde med Daisy. Vi hängde där ett par timmar faktiskt! Det brukar vara svårt att få Jane att göra annat än att gå direkt till sitt rum efter skolan, så det var kul att hänga lite. 


Till middag fixade vi korv med bröd, väldigt enkelt och snabbt. Jag har inte hittat någon korv här som jag tycker om, då alla korvar har någon konstig eftersmak?? Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag har provat flera olika märken... Men eftersom Jane är vegetarian hade vi även vegetariska korvar så jag provade dem. Helt okej och mycket godare än "vanlig" korv då det inte var någon konstig smak. 

Jag och Jane hade även pratat om att överraska mamman med efterrätt, men hon behövde jobba en stund efter middagen så jag föreslog för Jane att vi kunde göra en meny för skojs skull och sedan fixa efterrätten. Menyn bestod av de saker vi hade till efterrätt - glass, frukt/bär, svenskt strössel och grädde. Det blev en rolig överraskning för mamman som uppskattade det väldigt mycket! Jag och Jane slog ihop våra namn för att komma på namnet: Jama Café! Ibland saknar jag verkligen att vara med yngre barn då det är så kul att pyssla och fixa, men någon gång ibland (läs några gånger om året) får jag med Jane! ;) Hahaha. 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0