LÖRDAG I CITY

Halloj! Imorse vaknade jag vid 7 och då hade de andra redan vaknat till. Vi började dagen en timme senare med att gå ut och äta frukost och sedan gick vi till The High Line och promenerade där. 
(null)

Vi kom fram i Chelsea och gick lite mer söder ut till The Village där vi såg "Vänner-huset", dvs byggnaden de visar i serien Vänner, där de bor. Vi fortsatte vidare till Washington Square Park där vi bland annat såg "Larry the bird man", haha. Han var omringad av massa fåglar och hade tränat dem att flyga iväg när han sa upp, och komma tillbaka när han sa ner. Det var galet!
(null)

(null)

Efter en stund i parken tog vi tunnelbanan upp hela vägen till 112e gatan då pappa gärna ville se byggnaden som användes till the coffee shop i serien Seinfeld. Vi åt lunch där och strosade sedan vidare till nordvästra delen av Central Park, som börjar på 110e gatan. Vi gick omkring där ett bra tag söder ut och gick ungefär halva parken, till John Lennons minnesplats. 
(null)

(null)

Vi hade då redan gått över milen och tog tunnelbanan tillbaka till hotellet för att vila ett tag. Det hade varit full rulle från 8 på morgonen till 16:30 när vi kom tillbaka till hotellet, så det var skönt att vila och ta det lugnt en stund! Till middag hade vi bokat bord på en restaurang nära Times Square, så efter maten tog vi en sväng där och gick även förbi Rockefeller centrer innan vi gick tillbaka till hotellet igen! Nu är klockan strax efter 23 och alla ligger och sover! Jag hoppas jag kan sova snart också! :) 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0