CHARLESTON, SC

Hej hej! Imorse hade vi sagt att mötas upp vid 10 vid (eller vid 9:30 vid frukosten om man kände för att äta något). Jag ville gärna ha frukost så jag gick dit vid 9:30 och var sedan redo att checka ut rummet runt 9:50. Meeen jag såg att vår bil var borta och skickade sms och frågade om Moana och AJ hade åkt någonstans, och de hade åkt på födelsedagsfrukost då det är Moanas födelsedag. Det var ju självklart fine för mig att AJ ville ta ut henne på frukost, men det hade kanske varit trevligt om de sagt till när de åkte iväg. Ja ja tänkte jag, jag fixade lite med bilder osv då Moana sa att de skulle vara tillbaka vid 10:10. Meeeen de kom vid 10:55 och jag var väl sådär smått glad... Jag vet inte, jag tycker det är ganska respektlöst att inte ens säga till att de kommer senare ändå. Men jag vet ju att AJ är sämst på att passa tider så jag visste ju om det från början, men jag tycker det är tråkigt när Moana blir förändrad när hon är med honom. Hon blir lite som en bebis som inte klarar av att göra saker själv utan hon behöver AJ till att fixa allting. Men så var hon förut också, så därför har jag inte varit jättetaggad på att han skulle följa med denna helgen på grund av allt det här. Men jag ville inte heller neka Moana då de har ett distansförhållande och det är hennes födelsedag, så jag kämpar på. 

Så, nu har jag fått skriva av mig lite haha. Vi kom iväg strax efter 11 och åkte till downtown Charleston och strosade omkring där. Jag hade kollat upp några saker man bör se, men eftersom vi kom iväg lite senare hoppade jag över ett par saker som inte var på min priolista. Jag har i stort sett gjort all planering för jag tycker sånt är kul, och Moana sa att hon gärna bara hakar på då hon litar på mina val, haha. Så för min del är det lugnt, då vi ser sånt som jag tycker verkar vara intressant! 

I downtown Charleston såg bland annat någea murals (väggmålningar), Rainbow Row (pastellfärgade hus), the Riverfront med en ananasfontän och två parker. Det var molnigt mitt på dagen men det var faktiskt skönt, för när solen väl kom fram på sena eftermiddagen blev det riktigt varmt! 

Men som tur var så åkte vi till Folly Beach, på sena eftermiddagen och njöt av havsvindarna! Vi åt en sen lunch/tidig middag och gick sedan till stranden. Moana tog sig ett dopp, men jag och AJ nöjde oss med att bara gå i vattnet till knäna. Det var faktiskt ganska varmt så jag hade absolut kunnat bada också, om jag hade orkat byta om, haha. 
(null)

(null)

Vi tog en sväng ut på piren men det var alldeles för blåsigt för att gå hela vägen ut, plus att vi kände att vi behövde börja röra oss till nästa destination som är Atlanta, Georgia! 
(null)

Just nu när jag skriver detta sitter vi i bilen och har drygt tre timmar kvar (av 4,5 h) och jag sitter i baksätet. Jag vill gärna köra lagligt och inte gå för mycket över speed limit, men Moana och AJ sa att de gärna kör då de inte har problem med att köra fort, hahaha. Så jag blev nedröstad när jag sa att jag var pigg nog att köra. Men det gör inte mig något, dock sitter jag här och är smårädd då och då, eftersom Moana har världens road rage (dvs hon stör sig otroligt mycket på andra förare och kör som en galning ibland). Plus att hon och AJ småbråkar då och då om telefonen/GPS, så jag försöker bara hålla mig till mig själv. Men förhoppningsvis går allt bra! Hon har ju kontroll, men det känns bara lite obehagligt när man själv inte är van med det. Så det är bra att jag kan fördriva tiden med bland annat att blogga, vilket tar mitt fokus från körningen haha. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0