DENVER

Hej hej! Idag åkte vi från Nebraska till Denver i Colorado. Igår var vi lite osäkra om vi skulle våga åka dit då det skulle snöa (!!) i Denver och runtomkring där. Men efter att ha kollat upp mer så skulle det inte komma så mycket snö, så vi satsade på Denver! Det tog drygt 5 h att köra men vi åkte in i en nu tidszon på vägen så vi fick tillbaka en timme, så det var bra! Några timmar från Denver såg vi snö, men det snöade inte så det var lugnt och fint på vägen. Jag måste även visa bilder från en bensinmack vi var vid mitt ute i ingenstans, någonstans i Colorado. Vi fattade inte hur vi skulle tanka först eftersom vi är vana med att dra kortet och betala vid tanken, men vi frågade personalen (en jättetrevlig man) och han sa att vi ska tanka först och sedan komma in och säga vilket pris det blev (och betala där), då de inte har någon kontroll inne. Tänk vad ballt att det kan funka ändå, jag hoppas människor är ärliga! 
(null)

Väl på plats i närheten av Denver började vi med att åka till Flagstaff mountain i Boulder, då AJ hade tipsat Moana om en utsiktsplats där. Men eftersom det hade snöat under dagen var det riktigt dimmigt så vi kunde inte se så mycket av utsikten, men det var kul att åka dit ändå! Vi var nästan 3000 möh och själva Denver ligger på drygt 1800 möh! 
(null)

(null)

(null)

Vi åkte sedan till hotellet för en lugn kväll med ansiktsmask, film och gott att äta och dricka! Det var perfekt väder för en "hemmakväll" då det var minusgrader ute och vi har ju inga vinterkläder med oss och vi kände att vi hade frusit tillräckligt idag! 
(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0