KANSAS CITY

Hej hej! Efter en härlig kväll i St Louis körde vi vidare till Kansas City i Missouri. Vi kom till hotellet strax efter midnatt men de hade inte vår bokning?! Hon försökte hitta den och hon ringde även sin chef, men ingen av dem kunde hitta den. Men jag visade min bokning i appen och hon gjorde en ny bokning istället, så det var lite trassligt men vi fick ett rum tillslut! 

På morgonen när vi vaknade upp gick vi ut till bubbelpoolen, det var kanske 10 grader ute så det var riktigt skönt och avslappnande att gå ner i den varma poolen! En perfekt start på dagen! 
(null)

Hotellet låg mitt ute i ingenstans haha, så vi åkte sedan ca 40 minuter till downtown Kansas City. Det hade börjat regna så vi kände inte för att strosa omkring, så vi tittade på de två sakerna vi hade på vår lista. Det första stoppet var vid ett bibliotek där ena väggen av en byggnad var omgjord så att det såg ut som böcker! Det andra stoppet var några murals, men vi såg bara en av dem vi hade kollat upp. 
(null)

(null)

(null)

Efter detta åt vi lunch, vi hade blivit tipsade om att man ska äta bbq i Kansas City, och en av restaurangerna vi hade blivit tipsade om låg i en bensinmack, men tydligen skulle maten vara riktigt god. Så vi åkte tid och herregud vad gott det var!! Mätta och belåtna började vi köra genom Kansas till mittpunkten av USA (av de 48 staterna och inte Hawaii och Alaska). 
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0