PORTLAND & VANCOUVER

Hallå! Efter våra äventyr i SLC började vi köra mot Portland i Oregon. Vi passerade hela Idaho och stannade för att sova en natt på ett hotell precis efter gränsen till Oregon. Dagen efter körde vi iväg på morgonen och kanske 20 minuter senare blir vi stoppade av polisen... Moana hade kört för fort (igen!!!) dock "bara" 9 miles över gränsen på motorvägen, så det var ju inte lika illa som den första gången hon blev stannad. Hon fick visa pass, körkort och papper på hyrbilen osv. Polisen denna gången var mycket mer noggrann än första fånen, men även denna gång klarade hon sig utan böter!
(null)

Vi körde sedan de sista timmarna och kom fram till Portland i Oregon på eftermiddagen! Vi "fick" även en timme då tiden ändrades, så tidskillnaden var nu tre timmars skillnad från New York och nio timmar från Sverige/Tyskland. 

I Portland besökte vi först Voodoo Doughnuts, då jag läst om att de ska ha goda och galna munkar och vara kända i Portland! Jag köpte en blueberry cake donut och den var sååå god! Vi märkte snabbt att det fanns väldigt många hemlösa i downtown och det var lite tråkigt att se när vi gick omkring där... Annars var det väldigt många hipsters också, haha! Så vi kände oss inte riktigt hemma men vi såg några turistiga saker iallafall som jag hade kollat upp, bland annat världens minsta park!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan åkte vi drygt 20 minuter till Vancouver i Washington. I Vancouver stannade vi bara till på två ställen, ett litet torg som är det äldsta i hela Washington State och en väggmålning. Vi båda var på lite halvdant humör hela dagen och vi kände oss väldigt trötta... Så vi bestämde oss för att köra vidare och ta ett hotell drygt två timmar norrut. Det var en "off" dag för oss båda och det var ju lite tråkigt för jag hade verkligen sett framemot Portland, men men... Vi var där två timmar och såg de sakerna jag ville se men jag var inte på något bra humör så jag kände inte roligt att jag kunde njuta ordentligt. 
(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0