ST LOUIS

Hallå! Efter förmiddagen i Memphis körde vi till St Louis, Missouri! På vägen passade vi även på att ta en liten detour för att åka över en bro över till Illinois också, haha. Kanske lite onödigt eftersom vi inte stannade någonstans, men Moana ville så gärna göra det så varför inte! Vi filmade Illinois-skylten men gick en bild på Missouri-skylten på väg tillbaka igen.
(null)

Väl på plats i St Louis gick vi direkt till Gateway Arch, vilket är det enda jag har hört talas om när det kommer till St Louis, haha. Det var en stoooor båge och man kunde åka upp i den, men när vi kom fram så skulle de stänga om en liten stund så vi kunde tyvärr inte åka upp i den. Vi avslutade kvällen på en rooftop och såg solnedgången, riktigt mysigt! Vi både beställde lemonade eftersom vi skulle köra bil, och när vi skulle betala sa vår servitris att vi får dem gratis eftersom det bara var lemonade! Så gullig, så vi gav henne en stor dricks istället!
(null)

(null)

Vi var sedan till CVS för att försöka få antibiotika till Moana då hon tror hon har fått en urinvägsinfektion, men de hade ingen minute clinic där så det blev ingen antibiotika. Vi köpte istället några olika tranbärspiller och hon dricker massor med vatten. Förhoppningsvis kan vi hitta något ställe längs vägen där hon kan få antibiotika! Efter detta körde vi vidare till Kansas City.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0