LÖRDAG I CITY

Hej hej! I lördags var jag till city och mötte upp Soma, Fleuriane och Rosi. De hade åkt in någon timme innan mig så vi möttes upp vid Rockefeller center och därifrån gick vi till Centry 21 för att Fleuriane ville shoppa lite. Jag har i stort sett satt köpstopp för mig själv nu innan jag vet hur mycket plats jag har i resväskorna, meeeeen jag köpte en ny plånbok... Den tar ju inte så mycket plats och väger inte så mycket, haha.
(null)

Därifrån gick vi sedan till Central Park och strosadae runt en stund innan vi åkte söderut till utsidan av Chinatown, där det knappt var några turister alls och det var faktiskt kul att se delar av "äkta" Chinatown. Vi åkte dit för jag hade sett att det fanns en mural som jag ville se och ta kort på och vi hittade även en till mural i närheten som jag posade med. 
(null)

(null)

Efter detta satte vi oss en stund i en liten park och chillade innan Soma och Fleuriane fortsatte med shopping och jag och Rosi gick vidare till Lower East Side och East Village. Jag har inte hängt där så mycket men det fanns massa mysiga restauranger och barer och en del street art!
(null)

Vi kände oss sedan nöjda med dagen och åkte tillbaka till Grand Central och tog tåget hemåt. Mitt tåg går varje halvtimme medan Rosis tåg gick varje timme, så jag erbjöd henne att åka med mig och jag skjutsade hem henne då hon bara bor ca 15 minuter med bil från mig, så hon kom hem fortare än om hon hade åkt sitt tåg och gått från tågstationen hem till sig då hon inte hade bil. Det gjorde inte mig något då jag ändå inte hade några planer för resten av kvällen, haha. Jag kom hem igen vid 21 och fixade en sen middag och tittade på tv resten av kvällen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0