LUNCH OCH PROMENAD

Hej hej! Denna tisdag började med att jag skjutsade Anna och hennes kompis till soppkök där de volontärarbetade några timmar. Det var samma ställe som förra veckan. De behövde tydligen göra viss antal volontärarbete inför skolstarten och blev klara idag. 

Senare på dagen bjöd grannen ut mig och Jane (och mamman men hon behövde jobba) på lunch då han inte kunde följa med på Janes födelsedagsmiddag igår pga jobb. Vi var till ett hamburgerställe som öppnade för några månader sen, och det var riktigt bra!! Dit kommer jag säkert gå tillbaka till igen, om jag hinner. För nu har jag faktiskt mindre än en månad kvar av jobb här i New York!!! Det är så sjukt vad tiden har gått fort! 
(null)

Efter lunchen föreslog jag för Jane att ta Daisy på en promenad och Jane föreslog att ta henne till ett litet naturreservat i närheten. Så vi tog en timmes promenad där innan vi åkte hemåt och dricka vatten innan jag skulle åka och skjutsa Anna till tennis. Precis när jag skulle åka kom glassbilen och Jane sprang ut för att köpa något och det blev en ice cream float, dvs mjukglass med läsk... Haha, jag har hört talas om detta men har aldrig smakat det! Så jag fick smaka och det var faktiskt godare än jag tänkt, men jag skulle inte beställa det till mig själv. 
(null)

(null)

(null)

Jag skjutsade sedan Anna till tennisen, denna veckan spelar hon två timmar på sena eftermiddagen. Hon spelar i skollaget och hon börjar skolan på fredag, så denna vecka spelar de efter skoltid. Just nu hänger jag med Jane i källaren, hon leker lite med barbies och jag slötittar på tv. Snart ska jag hämta Anna och senare ikväll blir det tacos till middag med familjen och våra gäster! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0