DEMI PÅ BESÖK

Halloj! Efter lilla Sverigesemestern så fick jag besök av min kompis Demi från Nederländerna! Vi träffades när vi var au pairer i New York. Vi hade inte setts på fyra år så det var kul att få ses igen! Samma dag som hon kom strosade vi omkring i Uppsala så hon fick se staden jag bor i. Vi spenderade en dag i Stockholm tillsammans där Demi ville gå på Vasa-museet och ABBA-museet haha. Vi tog båten till djurgården från gamla stan, mysigt! Efter några timmar på museerna tog vi båten tillbaka och strosade tillbaka till centralstationen genom gamla stan, förbi slottet, genom Kungsträdgården och förbi Sergels torg. Demi är inte så mycket för att turista men nu fick hon se lite av Stockholm iallafall! 
(null)

(null)

En dag var vi även till Åland över dagen, tillsamman med Johanna. Vi tog den tidiga båten över och klev av för att hänga i Käringsund på stranden. Solen sken och det var en helt underbar dag! 
(null)

Vi hann även med att gå ut en kväll i Stockholm på klubb samt lite shopping innan det var dags för henne att åka hemåt igen. Självklart fick hon även äta lite klassisk svensk mat, bland annat toast skagen och hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt. Hon tyckte det var så gott haha! Såklart fick hon även köpa plockgodis och det var också en hit! 
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0