SVERIGESEMESTER

Hej hallå! När jag kom hem från Barcelona hade Johanna blivit frisk igen, så skönt för henne! Och kul för mig, eftersom vi hade planerat för en veckas semester i Sverige också! Vi började veckan med att åka till Dalarna och besöka Linnéa och Johan i ett par dagar. Väldigt kul att få hänga med dem och se Borlänge! Linnéa tog oss ner på stan för att strosa lite, vi köpte två kulor glass som visade sig vara gigantiska, hahaha. Säkert en liter glass, det var helt sjukt. Vi passade även på att shoppa lite i landmärket kupolen! 
(null)

Vi åkte därifrån på onsdagsmorgonen och började köra neråt till Kalmar. Men på vägen åkte vi förbi där Johannas farmor bor och passade på att spontant stanna för en fika hos henne! Vi kom ner till Kalmar vid middagstid, där skulle vi bo i några dagar hos Johannas kompis Linette. Vi var till Växjö över en dag och strosade där, sedan hängde vi på stranden en dag och åt goda middagar samt tog några glas på stan i Kalmar. Mycket trevligt! 
(null)

(null)

(null)

På vägen hem till Uppsala stannade vi till i Västervik som Johanna fick visa upp för mig, hon brukade spendera somrarna där som barn hos sin mormor. Jättemysig stad! Väl hemma igen var vi trötta men glada för en härlig semestervecka.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0