FREDAG DEN 13:E

Hej! Idag var ännu en fullpackad dag i Amsterdam. Vi tog en skön sovmorgon till 09, haha. Vi gjorde oss i ordning och gick och käkade frukost. Sedan strosade vi ner på stan för att äta stroopwafel och även gå tillbaka till Primark som vi snabbt hade varit in på första dagen här. Vi besökt sedan Anne Franks hus! Jag har varit där förut, men det var lika bra denna gång också. Det är väldigt bra gjort med bra information och väldigt intressant att få se där familjerna gömde sig. 
(null)

(null)

Efter detta gick vi till Bon Ton, en strippklubb/sexklubb som vi hade bokat ett besök på innan det var öppet för allmänheten. Det är en av få stripklubbar i Amsterdam och är lite mer high end. Vi blev intresserade av att höra från arbetarnas sida efter att ha besök Red Light District. Här fick vi fyra och två tjejer från England en privat visning av lokalen av en tjej som arbetade där och hon berättade om allt möjligt och vi fick ställa massa frågor. Det var väldigt intressant! Vi fick även kika in i de fem privata rummen gäster kunde hyra. Tjejen som var vår "guide" var jättetrevlig och informativ om hur det är att arbeta där. 
(null)

Efter detta gick vi tillbaka till hotellet en stund. På vägen gick vi förbi Rijksmuseum, som är ett stort konstmuseum. Senast jag var i Amsterdam besökte jag det men denna gång blir det inte av. Men det är iallafall en väldigt fin byggnad! Vi vilade en stund på hotellet innan vi gick ut och åt en god middag som avslut på denna dag!
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0